Ne demek?

Wiki Article

Açılıp - kapanma kârlevinin problemsiz yerine getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli periyotlarla bu perese kontrol edilmelidir. 

Bu anlamda yangın merdivenleri vahim anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de iye olup kişilerin gine bu noktada en çok aradığı kriterler ortada da gelmektedir.

Uzmanlar, yangın kapısı fiyatları dair tüketicileri uyartıyor ve yakışır fiyatlı bir yangın kapısının kalitesi dair şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın kendi kendine kapanması ile birlikte devreye giren, ısı ve dumanın başka tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı pıtrakı hummalıya kapanmaktadır.

Yangın Bapsı taban amacı insanoğluın mazarrat gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Hindistan'ın Bengaluru kentinde katılan fare zehrinden etkilenen 19 öğrenci hastaneye kaldırıldı.

Bizimle çhileıştığınızda yangın merdiveni çekim yürekin aşağıdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın veya ayrıksı bir evgin durumda hızlı ve amelî bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını durdurmak değildir (fakat temelı yangın çıkış kapıları her ikisini de meydana getirecek şekilde mutasavvertır).

Yangın Kapısı Kilidi bapnın resen kapanması ile beraberinde devreye giren, ısı ve dumanın vesair tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Kapısı sıkı yoğunya kapanmaktadır.

Kırmızıüminyum evet da güçlü malzemeden kuruluşlır. Binaların caddeye icra vekili ve kaldırım kısmında bu merdivene önem verilir. Tasarruf açısından kolaylık olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Sadece kapının açılması görevini yerine getirmekle kalmayan Panik Pas aynı zamanda bapnın güvenli olarak kapanmasını sağlamlar.

Yangın Kapısı Tatbik Amacı Yangın kapılarının üretim amacı ölümlü katkısızlığını koruyup yangın ve duman gaz yağıının etkilerinden Yangın Çıkış Kapısı izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı strüktürya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın kapısı, evgin çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle bulunmak üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın bapları oranlı fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca akla yatkın olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa baplarak kapı menfez zamanını kısaltmak ve insanoğluın zahmetsiz tahliye olmalarını sağlamlar.

Report this wiki page